Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Voor de tweede dag op rij scoorde Eva Jinek met haar talkshow meer dan 1 miljoen kijkers. 5 jaar later kwam ook woensdag niet in de buurt van de talkshowkoningin.

Sinds twee dagen is niet Humberto Tan maar Beau van Erven Dorens de concurrent op de late avond van RTL 4, maar ondanks het goeie werk van Beau bij 5 jaar later bleef hij wederom ver uit de buurt bij Eva. Met Bram Moszkowicz als gast scoorde Beau iets meer kijkers dan dinsdag met Jeroen Pauw: 679.000.

Mannenharten

Op deze woensdag had RTL verder weinig in de melk te brokkelen. De romantische comedy Mannenharten bleef ver onder het zendergemiddelde hangen met 684.000 kijkers. Daar zette NPO 1 het immer succesvolle Tussen kunst en kitsch tegenover en dat stelde niet teleur met 1,6 miljoen kijkers. Ook De slimste gooide hoge ogen met 1,4 miljoen kijkers. Dat Mannenharten niet fantastisch scoorde heeft een goede reden. Kijk hieronder naar een fragement  uit 5 jaar later met  Beau van Erven Dorens  die  Bram Moszkowicz  de vraag stelt  of hij  terug wil komen in de advocatuur.

Televizier/Mediasite.tv