Free Music Radio On Demand:

Om de dag weer een  nieuwe uitzending van Free Music Radio
 
 

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vanavond  kunnen niet alleen mensen in de Ziggo Dome genieten van de wintereditie van Groots met een zachte G, maar ook de kijkers thuis.

Ziggo zal het concert van Guus Meeuwis live uitzenden in HD-kwaliteit op Ziggo TV kanaal 13.

Vorig jaar stond Guus voor het eerst in de Ziggo Dome met zijn winterspektakel. Na een succesvolle eerste editie keert de Brabantse zanger dit weekend terug naar de Ziggo Dome voor twee optredens. Tijdens de tweede wintereditie van ‘Groots’ blikt Guus samen met tal van andere artiesten terug op afgelopen jaar. Een jaar waarin zijn ‘Het is een nacht die je normaal alleen in films ziet’, als uitdrukking werd opgenomen in de Dikke Van Dale en het jaar dat hij voor het eerst op Pinkpop stond.

Tradities

“De maand december draait om tradities en ik denk dat we er sinds vorig jaar eentje bij hebben', aldus Guus. “De winterconcerten in de Ziggo Dome waren zo leuk dat we niet lang twijfelden om het nog een keer te doen. Natuurlijk neem ik al het goede van december mee, van Sinterklaas tot de Kerstman, van banketletter tot vuurwerk. Ik wil vieren waar we zijn gekomen en hoe meer mensen, des te groter het feest. De live-uitzending van het concert past daarom precies in dat plaatje.”

Live op Ziggo TV kanaal 13 en Ziggo GO

Omdat Ziggo hoofdsponsor is van de Groots-concerten kunnen alle klanten van Ziggo het concert op zaterdag 2 december om 20.30 uur gratis meebeleven. Dit kan via Ziggo kanaal 13 of de Ziggo GO app.

Over Ziggo Ziggo is een van de toonaangevende communicatie- en entertainment-dienstverleners voor consumenten en bedrijven in Nederland. Ziggo levert 9,7 miljoen diensten aan zijn klanten met nagenoeg 4 miljoen televisie-, ruim 3 miljoen internet- en 2,5 miljoen vaste en mobiele telefonie dienstenabonnees. Daarnaast hebben klanten beschikking over meer dan 2 miljoen WifiSpots door heel Nederland (cijfers per 30 juni 2017). De klein- en grootzakelijke markt maakt gebruik van producten zoals datacommunicatie, (mobiele) telefonie, televisiediensten en elektronische betalingsmogelijkheden. Ziggo maakt deel uit van VodafoneZiggo, een 50/50 joint venture van Vodafone Group en Liberty Global. Kijk hieronder naar de hoogtepunten uit  v het Winterconcert van Guus Meeuwis.  van vorig jaar.

ZIGGOVODAFONE/MEDIASITE.TV