Free Music Radio On Demand:

Om de dag weer een  nieuwe uitzending van Free Music Radio
 
 

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Q-music Lieke Veld 31 de vrouw van Shownieuws-presentator Wietze de Jager, stopt als middag-dj bij Qmusic. Ze vindt het na 2,5 jaar tijd voor een volgende stap in haar carrière en begint voor zichzelf. Dit maakte ze vanmiddag zelf bekend bij Q-music

Ze vindt het na 2,5 jaar tijd voor een volgende stap in haar carrière en begint voor zichzelf. Dit maakte ze vanmiddag zelf bekend bij een instagrampost met de tekst 'If it's still in your mind, it is worth taking the risk.

De radio-ervaring die ik heb opgedaan bij Qmusic en daarvoor bij BNN wil ik inzetten om voor mezelf te beginnen. Ik hoop met de vrijheid die ik daardoor krijg zoveel mogelijk verschillende opdrachten te doen en mezelf nog verder te kunnen ontwikkelen. Als radiomaakster, zelfstandig ondernemer en creatief legt Lieke uit. 

Ook bedankt ze Qmusic voor de kansen die ze daar heeft gekregen.

Liekes man Wietze vertrok deze zomer bij de radiozender na een ruzie met ochtend-dj Mattie Valk. Lieke en Wietze werden in januari ouders van een dochter, Juul Betty. In mei hopen ze een tweede kindje te verwelkomen. Kijk hieronder naar het interview wat Marieke Elsinga deed met Lieke Veld en Wieze de Jager.


AD/MEDIASITE.TV