Medianieuws

Igmar Felicia gaat aan de slag bij 538

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Igmar Felicia wordt 538-jock. Je hoort hem vanaf 1 mei elk weekend op 538, met een eigen programma op zaterdag- en zondagavond.

Igmar wordt ook een vast gezicht van het YouTube-kanaal van 538. Je gaat hem dus niet alleen horen, maar ook zien! Je hebt ‘m misschien al eens voorbij zien komen op Instagram, bijvoorbeeld als z’n populaire typetje Ferry uit Heemstede.Igmar: ’Ik sta te springen om aan de slag te gaan bij 538. Al vanaf de eerste klas heb ik een 538-schoolagenda. Vanaf dat moment is de liefde er en is die nooit meer weggeweest. Ik ben super blij met de kansen die ik krijg om een echte Igmar-show te gaan maken en ga mij daarnaast focussen op online formats waar 538 grote stappen in zet. Ik zit vol met ideeën en kan niet wachten om te beginnen.

Igmar: ’Ik sta te springen om aan de slag te gaan bij 538. Al vanaf de eerste klas heb ik een 538-schoolagenda. Vanaf dat moment is de liefde er en is die nooit meer weggeweest. Ik ben super blij met de kansen die ik krijg om een echte Igmar-show te gaan maken en ga mij daarnaast focussen op online formats waar 538 grote stappen in zet. Ik zit vol met ideeën en kan niet wachten om te beginnen!. Igmar Fellica was tot voor kort werkzaam bij Q-music en daarvoor was werkzaam bij Slam!

Radio 538/Mediasite.tv