Medianieuws

Het gaat weer beter met Radio Veronica jock Niek van der Bruggen na operatie

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Afgelopen augustus maakte Radio Veronica jock  Niek van der Bruggen bekend onder het mes te moeten.

Zijn nieren functioneerden niet optimaal meer. Nu was het grote moment daar, en dat komt hard binnen bij de muziekliefhebber.

Op Instagram staat hij uitgebreid stil bij hoe bizar het leven eigenlijk in elkaar steekt. Op het kiekje is Niek kakelvers vanuit de operatietafel te zien in een ziekenhuisbed vol slangetjes. 

Een confronterend gezicht, maar het gaat al de goede kant op. Wat hem vooral ontzettend goed doet zijn alle lieve berichtje. Zo schrijft hij: “Bedankt voor alle lieve berichten. Deed me echt heel goed.

Niek laat op Instagram weten dat hij zaterdag al weer thuis denkt te zijn. De radio-dj kan er zelf wel om lachen: "Ik lig zaterdag weer op de bank, thuis met het handje in de broek zonder tuinslang in me trouwens. Keihard in de katheter.Niek had al lange tijd last van wat pijntjes en kwam uiteindelijk terecht bij zijn nieren. “Luister goed naar de signalen van je lijf ze zijn de spiegel van hoe je in het leven staat. En onderneem actie ook bij twijfel” schrijft hij dan ook belerend bij de foto.

RTL BOULEVARD/MEDIASITE.TV