Medianieuws

Haagse Bakkie is terug bij Den Haag FM met een nieuwe presentatrice

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Rosalyn van der Dussen
Vanochtend hoorde  je een nieuw stemgeluid op Den Haag FM. Rosalyn van der Dussen presenteert vandaag voor het eerst het radioprogramma Haags Bakkie. Het programma was in de zomer voor het laatst te horen.
In Haags Bakkie word je elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur bijgepraat over het nieuws uit de stad en hoor je bijzondere verhalen. Rosalyn vervangt tijdelijk Nicolette Krul.
Rosalyn (1999) woont in Wateringse Veld en ging naar het Segbroek. Na haar topsportcarrière waarin ze onder andere speelde voor de ADO Den Haag Vrouwen, koos ze voor een studie aan de Universiteit van Amsterdam. 'Ik heb dus een passie voor sport, dus dat zal je vast ook terug horen in Haags Bakkie', zegt ze.

ADO Vrouwen en het Oranjehotel

In Haags Bakkie word je in de eerste uitzending bijgepraat over de ADO Den Haag Vrouwen met voetbaltrainer Sjaak Polak, het faillissement van het iconische restaurant Soeboer, politiek journalist Frits Wester over zijn deelname als verrader aan tv-programma De Verraders en over de programmering van de bibliotheek en natuurlijk het belangrijkste nieuws van de dag.  Den Haag FM werkt nauw samen met Omroep West de regionale publieke zender voor Zuid-Holland Noord.
 
Den Haag FM/Mediasite.tv