Medianieuws

Grandprix Radio nu ook te horen via DAB+

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Grand Prix Radio is voortaan in vrijwel heel Nederland te beluisteren via DAB+.

Het populaire online radiostation van Formule 1-commentator Olav Mol is hierdoor op nog meer manieren te ontvangen. Met de stap naar de nieuwe digitale radiostandaard wordt aan de wens van veel luisteraars gehoor gegeven.

“Grand Prix Radio groeit enorm en daar hoort ook een DAB+ frequentie bij”, aldus Olav Mol.  “Autosportliefhebbers kunnen nu bijvoorbeeld ook in de auto nog makkelijker naar ons luisteren. Zo kan iedereen de hele week door op de hoogte blijven van nieuws over de Formule 1.” 

Groter bereik voor Grandprix Radio

Met de stap naar DAB+ is Grand Prix Radio klaar voor de toekomst, voegt mede-oprichter en ex Radio Veronica jock Alexander Stevens daaraan toe. “Hiermee wordt onze bereikbaarheid nog groter en dat is fijn voor de luisteraar én voor ons.” 

Commentaar van Olav en Jack

Olav Mol en F1-pitreporter Jack Plooij verzorgen namens Grand Prix Radio tijdens grands prix als van ouds het commentaar tijdens kwalificaties en races. Maar ook de trainingen zijn live te beluisteren.

Autosportnieuws en muziek 

Via de Grand Prix Radio app kan het commentaar van de heren worden gecombineerd met de televisiebeelden. Door de week combineert Grand Prix Radio autosportnieuws met muziek. Via de app en online is overigens ook de Classics en Dance Hits versie van de radiozender te beluisteren. 

Grandprix Radio/Mediasite.tv