Medianieuws

Giel Beelen en Kim Feenstra maken VeroniCalender

(Leestijd: 2 - 3 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Radio Veronica introduceert de VeroniCalender, een verjaardagskalender met stijlvolle, pure foto’s van twaalf vriendinnen van de muziekzender.

De kalender is een initiatief van Veronica-jock Giel Beelen en hij heeft Kim Feenstra gevraagd om de fotografie te verzorgen. Onder andere Ellen Hoog, Birgit Schuurman, Anouk Hoogendijk en Suzanne Schulting poseren voor haar lens. De VeroniCalender is vanaf begin juli verkrijgbaar en de netto opbrengst van de verkoop gaat naar Free A Girl, een stichting die zich inzet om kinderprostitutie over de hele wereld tegen te gaan. Giel liet zich onlangs al opsluiten in een hokje van één bij twee meter om aandacht te vragen voor dit goede doel.

 Radio Veronica-jock  Giel Beelen: “Na het verdwijnen van de walk-on-girls bij het darten, de pitspoezen bij de Formule 1 en de ringgirls bij het boksen gaan wij het vrouwelijk schoon weer in het zonnetje zetten met de VeroniCalender. Het is geweldig dat we hiervoor samen kunnen werken met Kim Feenstra als fotograaf. Haar eigen ervaringen uit de modellenwereld en haar enthousiasme gaan ervoor zorgen dat de twaalf vriendinnen van Veronica van de kalender afspatten. Dat we met die initiatief ook stichting Free a Girl kunnen steunen, maakt de cirkel rond.”

 

Fotograaf Kim Feenstra: “Ik vind het een hele eer dat ik gevraagd ben om mee te werken aan dit project, mede omdat de opbrengst naar Free a Girl gaat . Ik mag twaalf prachtige vrouwen in al hun schoonheid vastleggen op beeld en daar heb ik ontzettend veel zin in.”

 Founder en CEO Free a Girl Evelien Hölsken: “Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat Veronica onze stichting steunt met de VeroniCalender. Het is een geweldig initiatief en het is fantastisch dat ook onze eigen ambassadrice Gwen van Poorten te zien zal zijn op de kalender.”

Modellen VeroniCalender

Ellen Hoog (ex-hockeyinternational)

Birgit Schuurman (zangeres)

Suzanne Schulting (Olympisch Kampioen shorttrack)

Anouk Hoogendijk (ex-voetbalinternational)

Gwen van Poorten (presentatrice)

Celine Huijsmans (presentatrice)

Escha Tanihatu (barvrouw Voetbal Inside en model)

Linda Hakeboom (presentatrice)

Ashley Zaat (darts walk-on-girl)

Sylvana IJsselmuiden (model en presentatrice)

Sharon Pieksma (model)

Frederique Dittrich (sidekick Veronica Ochtendshow)

 

Free a Girl

Free a Girl bevrijdt wereldwijd jonge meisjes die gedwongen worden tot prostitutie. Naast de bevrijdingen werken zij aan preventie, het aanpakken van straffeloosheid, lobby & advocacy, rehabilitatie en de re-integratie van deze meisjes. De afgelopen 10 jaar heeft Free a Girl bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 4.100 meisjes uit bordelen in Azië.

 

De VeroniCalender is vanaf begin juli te koop via radioveronica.nl en actievandedag.nl

TALPA RADIO
Talpa Radio vormt met 538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica en JUKE het grootste muziek entertainment bedrijf van Nederland. Vanuit de gezamenlijke missie ‘het leven verrijken met de magie van onze sound’ zijn de merken wekelijks in contact met meer dan 7 miljoen Nederlanders via FM, DAB+, kabel, online, apps, social en events.

 Talpa Radio/Mediasite.tv