Medianieuws

Filmbox NU ook te zien bij CAIWAY EN DELTA

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, staande mensen en de tekst 'FILM BOX HOME HMEMV OF GOOD Ûaiway caiway NU TE ZIEN OP KANAAL 22!'

Filmliefhebbers, opgelet: we hebben FilmBox toegevoegd als extra zender aan jouw basis TV-pakket van Caiway.

Je kunt vanaf nu een jaar lang naar deze nieuwe zender kijken, waar je non-stop kunt genieten van de allerbeste films en series uit binnen- en buitenland. Je vindt FilmBox op kanaal 22. 

 Non-stop films zonder reclame bij FILMBOX

Misschien ken je FilmBox al: de zender is namelijk al in zo’n dertig miljoen huishoudens te zien over de hele wereld. Het kanaal heeft voor ieder wat wils: van je favoriete Hollywoodsterren in spectaculaire kaskrakers, tot intieme arthouse en hilarische komedies. Natuurlijk altijd zonder reclame. Zo kun je wanneer jij dat wilt lekker blijven bingen.

Première-avond 

Iedere maandagavond om 20:30 uur is het première-avond op FilmBox. We zetten alvast twee tips voor je op een rij.

Zero Dark Thirty (Thriller, 2012, met Jessica Chastain, Joel Edgerton en Chris Pratt)  

Na de aanslagen op het World Trade Center op 11 september wil de Amerikaanse overheid en inlichtingendienst maar één ding: terrorist Osama Bin Laden vinden en wraak nemen. Laat dat maar over aan CIA-agent Maya (Jessica Chastain) die niet stopt met zoeken tot de missie geslaagd is. Samen met een speciaal team van geharde Navy Seals bijt ze zich vast in de zaak als een pitbull. Met alle emotionele gevolgen van dien. De film won verschillende prijzen – regisseur Kathryn Bigelow sleepte bovendien een Oscarnominatie voor beste film in de wacht. 

Niemand in de stad (Drama, 2018, met Minne Koole, Sofie Porro en Julia Akkermans) 

Regisseur Michiel van Erp maakte na talloze geprezen mini-series en documentaires met deze film zijn speelfilmdebuut. Het is een klassiek coming-of-age-verhaal over drie vrienden die tijdens hun studententijd in Amsterdam de moeilijke stap proberen te maken naar volwassenheid. Vol met wilde feesten, liefde, vriendschap en losbandigheid – tot de plotselinge dood van een van hen alles voor altijd verandert. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van schrijver Philip Huff, die ook meewerkte aan het scenario. De film won maar liefst twee Gouden Kalveren.  Kijk hieronder naar een promo! De zender is bij Delta Kabel te zien op kanaal 34.

Caiway/Mediasite.tv