Mediasite.tv Medianieuws

Film1 weer tijdelijk Gratis voor ziggo Klanten

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 


Door de gevolgen van het coronavirus staat ons gewone leven een beetje op z’n kop.

Misschien werk je verplicht thuis terwijl de kinderen in de woonkamer om je aandacht vragen. Of is die voetbalwedstrijd waar je naar uitkeek afgelast. Om het thuisblijven wat aangenamer te maken hebben al onze klanten de komende periode extra tv-zenders en films voor het hele gezin.

Film1, kids en comedy

Ziggo klanten met digitale televisie krijgen de komende 4 weken toegang tot meer entertainment. Op de vier zenders van Film1 is een breed aanbod films en klassiekers in alle genres beschikbaar. Op de zeven kids zenders is toegang tot films en series voor de kleintjes. En ook op Ziggo TV (kanaal 13) is er een afwisselend programma met extra's voor kids en cabaret in het weekend. Verschillende genres comedy zijn beschikbaar op Comedy Central Extra. Zo maken we het samen thuis gezellig. 

Op welk kanaal kan ik kijken?

De extra zenders zijn vanaf maandagmiddag 16 maart beschikbaar voor Ziggo klanten met digitale televisie. Heb je geen digitale televisie? Dan kijk je via de gratis Ziggo GO app op je smartphone, tablet of laptop. Dit geldt voor alle zenders behalve Film1. 

Aanvullende gegevens