Medianieuws

Erik de Zwart start multimedia-platform 24Trains.tv

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Media -ondernemer Erik de Zwart lanceert vandaag zijn multimedia-platform 24Trains.tv.

Erik: “Ik ga voor de tweede keer in mijn leven van mijn hobby mijn werk maken”.24Trains.tv is hèt online multimedia-platform voor de echte treinreisliefhebbers. Met de reisverslagen, eigen registraties en andere reportages van bijzondere treinreizen toont het platform wat reizen met de trein zo’n unieke belevenis maakt. Want vooral voor reizen met de trein geldt ‘de reis is belangrijker dan de bestemming’.

24Trains.tv is een idee van DJ en ondernemer Erik de Zwart. Als kind had hij een Märklin modelbaan in zijn kamer, nu heeft hij een heel emplacement in zijn tuin, gebaseerd op zijn favoriete spoorwegmaatschappij de Rhätische Bahn in Zwitserland.

Op 24Trains.tv zijn niet alleen de reizen te zien maar kunnen deze ook direct geboekt worden. Voor het samenstellen van de reizen zijn verschillende samenwerkingen aangegaan met o.a. Incento te Bussum en NS International. De nadruk bij 24Trains.tv ligt op 5 sterren luxe met de beste hotels ter wereld en excursies met privé gidsen. Zo kan iedere treinreis geheel worden aangepast aan de persoonlijke wensen en voorkeuren. Kijk hieronder naar de beelden

24trains/Mediasite.tv