Medianieuws

Eric Corton neemt de uren van Tessa Mol over op Kink

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Eric Corton Kink
Eric Corton is met ingang van maandag 2 oktober drie keer zo lang te horen op KINK. Elke werkdag van 10:00 tot 13:00 uur draait Eric de allerfijnste alternatieve muziek voor je, om je werkdag te beginnenDe bevlogen radiomaker en muziekliefhebber breidt daarmee zijn programma flink uit: sinds augustus 2022 was hij al elke werkdag tussen 10.00 en 11.00 te horen. Tevens heeft hij zijn contract met KINK verlengd tot 1 januari 2025.

"Ik vond het al geweldig om iedere dag op KINK te mogen bulderen… maar daar komen nu nog twee uur per dag bij! Drie dagelijkse uren op de leukste zender van Nederland. Corton is gelukkig", aldus Eric Corton.

"Eric is met zijn grote liefde voor alternatieve rockmuziek, prachtige stem en jarenlange radio-ervaring een 100% match met KINK," aldus programmadirecteur Michiel Veenstra. "Ik ben er enorm blij mee dat hij met niet minder dan een verdriedubbeling van zijn doordeweekse zendtijd een nog grotere stempel wil drukken op ons station".

Naast zijn nieuwe tijden in de ochtenden van KINK blijft Corton op vrijdagavond tussen 19 en 21.00 uur te horen met Michiel Veenstra in het programma Vrijdag CorVee. Eric Corton neemt vanaf volgende week ook de uren Tessa Mol over die deze week voor laatste te horen iedere werkdag van 11.00 tot 13.00 bij Kink zij verlaat de zender en gaat per november aan de slag bij Joe waar Tessa als producer aan de slag te gaan.

Kink/Mediasite.tv