Medianieuws

Dennis Ruyer tijdelijk niet te horen bij Radio Veronica

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dennis Ruyer persfoto

Dennis Ruyer krijgt woensdagavond de schrik van zijn leven.

De 48-jarige jock van Radio Veronica en 538 werd onwel en moest met spoed naar het ziekenhuis. Dat laat Dennis zelf op social media weten.

 
  "Het ene moment lig je nog lekker in je mandje en dan plots in dit bed", schrijft hij onder een foto op Instagram. Daarop is te zien hoe Dennis in een ziekenhuisbed zit met allerlei toeters en bellen in zijn hand. "Afgelopen woensdagnacht werd ik onwel. Ambulance, hartfilmpje, IC, hartbewaking volgde."

Letterlijk en figuurlijke schrik

Een hartkatheterisatie volgde, maar die liet gelukkig gezonde bloedvaten te zien. Door een coronair spasme raakte Dennis uiteindelijk onwel. "Een tijdelijke vernauwing van de kransslagader", legt de dj uit. "Met medicatie blijft het hopelijk bij deze ene (letterlijk en figuurlijke) schrik om het hart."

Tot slot laat Dennis weten het voorlopig nog even rustig aan te doen, maar "ben snel weer terug on air bij Veronica/538". Deze week werden zijn programma's Goud van oud en de Veronica Hotline overgenomen door Tim Klijn en Martijn Muijs die deze week ook nog te horen is tijdens zijn eigen tijdslot van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Shownieuws/Mediasite.tv