Medianieuws

De Radio 538 Ochtendshow viert éénjarig jubileum

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Tim Klijn, Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen zijn vandaag op de kop af één jaar te horen met De 538 Ochtendshow op Radio 538.

Dat vieren zij met een feestelijke jubileumuitzending én een mooie positie in het radiolandschap. In één jaar tijd is de ochtendshow van Radio 538 namelijk gegroeid (van de vierde) naar de tweede best beluisterde ochtendshow van Nederland.

Dave Minneboo:  “Het succes van De 538 Ochtendshow met Tim, Rick, Niels en Florentien is ongekend. Direct bij de start zorgde het programma voor een flinke stijging van de luistercijfers. In één jaar tijd is dit uiteindelijk gegroeid met 58%. Een prachtige prestatie! De winst van de Gouden RadioRing na slechts een half jaar was een prachtige boodschap van de luisteraar bij wie het programma goed in de smaak valt en dat is ook te zien in het luisteronderzoek. Vanochtend vieren we een feestje met de jubileumuitzending, maar dat is het voor het team, onze luisteraars en mijzelf eigenlijk iedere dag met deze krachtige show.

De 538 Ochtendshow
Tim Klijn, Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen brengen elke werkdag van 06.00 uur tot 10.00 uur een lach op het gezicht van de 538-luisteraar. Met het laatste nieuws, gesprekken met politici, gezellige belletjes met bekende Nederlanders en terugkerende items zoals ‘Begin De Dag Met Een Mooi Bedrag’ en ‘Lekker Naar De Wekker’, kan de dag niet beter beginnen. De 538 Ochtendshow werd in januari verkozen tot het beste radioprogramma van Nederland en won daarmee de Gouden RadioRing. Daarnaast won dj Tim Klijn de Ring voor Beste Presentator.

Jubileumuitzending
Om het jubileum te vieren, organiseert het team van De 538 Ochtendshow vanochtend een gezellige borrel in ‘De 538 Ochtendkroeg’. Met een locatie-uitzending vanuit de kroeg, luisteraars, moppentapper Arie, bittergarnituur en volkse livemuziek, belooft het jubileum één groot feest te worden. Bekijk hier het beste van één jaar De 538 Ochtendshow.

Talpa Network/Mediasite.tv