Mediasite.tv Medianieuws

De krant Metro gaat alleen nog Online verder

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Adverteren op METRONIEUWS.NL - UpstreamAds

Nadat de Gratis krant Metro enkele weken geleden gestopt zijn met de fysieke verspreiding nu het besluit genomen om Metro niet langer in papieren vorm uit te geven.

Het coronavirus en de daartegen getroffen overheidsmaatregelen hadden de afgelopen periode grote impact op de printuitgave van Metro. Eerder gaven we al aan dat we tot nader order zouden stoppen met de printuitgave van Metro, vanwege de enorme afname in het aantal OV-reizigers (-85 procent) als gevolg van het coronavirus was het niet langer mogelijk om de printuitgave nog te laten verschijnen.

Metro is volledig afhankelijk van advertentie-inkomsten. Omdat de coronacrisis ook de komende periode zal aanhouden, zal naar verwachting de omzet van de printuitgave daarna onvoldoende herstellen. Daarom is besloten om definitief te stoppen met de printuitgave en alleen de digitale uitgave Metronieuws.nl voort te zetten. Het doek is dus na 20 jaar gevallen de gratis krant de Metro dat sinds jaren onderdeel uit maakte  van voorheen Telegraaf Media groep dat tegenwoordig  Het Mediahuis heet. De afgelopen jaren verdween ook andere gratis kranten de Dag dat samenwerking was tussen KPN en uitgever Wegener indertijd verder is ook De pers  al  jaren verdwenen en De Spits.

Metronieuws/Mediasite.tv