Medianieuws

Davina Michelle opent Sky Radio The Christmas Station

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het kerstseizoen is officieel begonnen bij Sky Radio.

Onder toeziend oog van de kerstman kondigde zangeres Davina Michelle vandaag de allereerste kerstplaat aan: haar eigen kerstversie van 'Imagine’. Vanaf nu kun je een paar keer per uur genieten van de beste kersthits totdat we op 15 december geheel overgaan op non-stop de beste kerstmuziek.

Davina Michelle: “Kerst is de meest gezellige tijd van het jaar. Samen zijn met familie en vrienden, lekker eten en fijne kerstmuziek; meer heb ik niet nodig. Ik vind het dan ook een hele eer dat ik door de kerstman ben uitgenodigd om het kerstseizoen van Sky Radio officieel te openen met mijn favoriete kersthits. ‘Hallelujah’ is er daar één van. Een liedje dat niet als kerstnummer is uitgebracht, maar wel perfect past bij de kerstperiode door de intieme sfeer. Ik kan naar dit nummer blijven luisteren en daarom heb ik er ook een eigen kerstversie van opgenomen. Laat de kerst maar komen, ik heb er zin in!”

Sky Radio Christmas

Wil jij nu al non-stop genieten van de lekkerste kersthits? Luister dan alvast naar de beste kerstmuziek via het online station 'Sky Radio Christmas'. Geniet van hits als ‘All I Want For Christmas Is You’ van Mariah Carey, ‘Last Christmas’ van Wham! en ‘Driving Home For Christmas’ van Chris Rea.

TALPA RADIO

Talpa Radio vormt met 538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica en JUKE het grootste muziek entertainment bedrijf van Nederland. Vanuit de gezamenlijke missie ‘het leven verrijken met de magie van onze sound’ zijn de merken wekelijks in contact met meer dan 7 miljoen Nederlanders via FM, DAB+, kabel, online, apps, social en events.

 

 Talpa Radio/Mediasite.tv