Medianieuws

Dave Minneboo vanaf juni aan de slag bij Qmusic Nederland

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
 
Dave Minneboo gaat al per 1 juni aan de slag als zendermanager bij Qmusic. Minneboo zal eigenlijk pas in het najaar beginnen bij zijn nieuwe werkgever, maar gaat nu dus eerder aan de slag.
Dave Minneboo zal als zendermanager verantwoordelijk worden voor de dagelijkse leiding van het programmateam en neemt vanuit die rol zitting in de directie.
Iwan Reuvekamp blijft als overkoepelend programmadirecteur België en Nederland verantwoordelijk voor de grote lijnen van alle drie de radiostations Qmusic Nederland, Qmusic België en Joe. Rob Ester blijft als Music & Content Director verantwoordelijk voor de muziekprogrammering.
Algemeen directeur Robert Bernink: 'Dave is een radioman in hart en nieren met een indrukwekkende staat van dienst. Ik durf te stellen dat wij, samen met overkoepelend programmadirecteur Iwan Reuvekamp (Qmusic België en Nederland) de sterkste programmadirectie van Nederland in huis hebben.'
Minneboo begon zijn carrière in 2000 bij Radio 538 als assistent music director en groeide daar uit tot directeur radio. Eind vorig jaar vertrok hij bij Talpa Radio.
 
Dutch Radio/Mediasite.tv