Medianieuws

AZ heeft zijn eigen Radiostation gelanceerd

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

AZ RADIO

AZ en JUKE lanceren een speciale radiozender voor alle voetbalfans van Nederland: AZ Radio.

Op de zender zijn alle officiële thuiswedstrijden van AZ live te horen. Hiermee stellen Talpa Network en AZ het publiek, dat momenteel geen wedstrijden mag bijwonen, toch in de gelegenheid om alle thuisduels via AZ Radio optimaal te volgen. Ook de AZ University-podcast is terug te luisteren via JUKE.

 

Het live commentaar van de thuiswedstrijden van AZ is in handen van Rob Mooij, Koen Roozendaal en Leo Giovannangelo. Voor degenen die niet genoeg kunnen krijgen van hun favoriete club zijn ook de AZ-podcasts terug te luisteren op JUKE, overzichtelijk op één plek. AZ Radio is beschikbaar voor alle voetbalfans van Nederland over de hele wereld en is gratis te beluisteren via de JUKE-app en -website.

AZ - NEC
De eerste thuiswedstrijd die te horen is op JUKE is aanstaande zaterdag 20 november om 20.00 uur. Dan neemt AZ het op tegen NEC. Op termijn wordt AZ Radio aangevuld met non-stop muziek die het AZ-gevoel compleet maakt. Ook wordt er gekeken naar het toevoegen van live verslag van de uitduels van AZ.

Eenhoorn: 'In de lift'
“Het is mooi dat we de fans met AZ Radio in de gelegenheid stellen om op een nieuwe manier de wedstrijden live te volgen", reageert AZ's Algemeen Directeur Robert Eenhoorn. "Zeker gezien de nieuwe maatregelen van het kabinet, waardoor er de komende duels geen publiek aanwezig mag zijn. Daarnaast zit audio met een scala aan podcasts en luisterboeken enorm in de lift. Het is goed dat we met AZ Radio ook audiocontent toevoegen aan onze communicatiemiddelen."

Czaikowski: 'Unieke bijdrage'
Xander Czaikowski, Director Digital Distribution bij Talpa Network: “Met de samenwerking met AZ vergroten we het profiel van JUKE als digitale distributeur van audiocontent (radio, muziek & podcasts) voor verschillende grote merken en/of content makers. Daarnaast zijn we trots dat we in tijden waarin het niet altijd mogelijk is om een evenement of wedstrijd bij te wonen, een unieke bijdrage kunnen leveren aan de wedstrijdbeleving van luisteraars en publiek. In dit geval hoeven fans van AZ met de lancering van AZ Radio niets te missen”. 

AZ/MEDIASITE.TV