Medianieuws

Airen Mylene presenteert Hotel Rules bij NET5

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Na vier succesvolle seizoenen van House Rules NL komt NET5 in 2019 met de spin-off Hotel Rules gepresenteerd door Airen Mylene.

In dit nieuwe programma gaan vijf koppels elkaars hotel of bed & breakfast rigoureus verbouwen. De koppels kennen elkaar niet en hebben niet meer dan een paar ‘hotelregels’ van de eigenaren als leidraad voor de verbouwing.

In elke aflevering overhandigt een stel hun hotelsleutels aan de vier andere rivaliserende duo’s. De enige invloed die de eigenaren hebben zijn de ‘hotelregels’: de do’s en don’ts zoals bepaalde stijlen, kleuren of materialen die wel of juist niet terug mogen komen in hun hotel of B&B. Het is aan de overige koppels om deze regels zo goed mogelijk te interpreteren en onder hoge tijdsdruk verschillende ruimtes een complete make-over te geven. Dit doen ze onder toeziend oog van een vakjury. Presentatrice Airen Mylene volgt hen op de voet in de felle strijd om de hoofdprijs die bestaat uit 25.000 euro.

House Rules NL: de finale

Na het succes van seizoen 1 (8% marktaandeel in de doelgroep 20-54 jaar), seizoen 2 (9,6%), seizoen 3 (10,1%) en seizoen 4 dat nu nog loopt, kon een spin-off niet uitblijven. Komende week is het de finaleweek en nemen team BLAUW (Mark en Irini uit Heerde) en team ROOD (Roy & Corné uit Drunen) het tegen elkaar op. Een spannende ontknoping, want niet alleen de jury, maar ook de kijkers thuis bepalen in een live finale wie de grote winnaar wordt. Voor Roy en Corné: sms ROOD naar 4600 of bel 0909-0311. Voor Mark en Irini: sms BLAUW naar 4600 of bel 0909-0312.

 House Rules NL finaleweek: NET5, dinsdag 27 november om 20.30 uur en woensdag 28 november om 20.30 uur live vanuit Amsterdam

 House Rules NL en Hotel Rules zijn producties van Skyhigh TV

TALPA NETWORK/MEDIASITE.TV