Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Rick in de Morgen is 4 en 5 februari exclusief aanwezig bij de voorbereidingen van de TVM-schaatsploeg op het WK Allround. Twee ochtenden lang maken Rick en zijn team een live-uitzending vanuit de ontbijtzaal in Inzell.

 

Daar leggen schaatstoppers Sven Kramer, Ireen Wüst en Jan Blokhuijsen de laatste hand aan hun training voor het wereldkampioenschap in Hamar dat op 16 februari begint. Tussendoor schuiven zij live aan bij Rick in de uitzending om te vertellen over hun leven en de sport. Het is de eerste keer dat TVM de deuren op deze manier openzet en het publiek van zo dicht bij laat meekijken in de wereld van het schaatsen.

 

“Je doet wel of je er heel veel verstand van hebt maar kom nou maar gewoon eens kijken. En dan niet een uurtje, maar twee dagen, zodat je echt kunt zien wie de sporters zijn die op weg gaan naar de wereldkampioenschappen,” daagde schaatscoach van de TVM-ploeg Gerard Kemkers Veronica-jock Rick van Velthuysen vorige week uit. Dat liet Rick zich geen twee keer zeggen. Benieuwd naar de verhalen van onze schaatstoppers? Luister aanstaande maandag en dinsdag tussen 06.00 en 09.00 uur naar Rick in de Morgen bij Radio Veronica en check radioveronica.nl voor behind de scenes filmpjes en foto’s!

Persbericht Radio Veronica