Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Telesport heeft vandaag in samenwerking met MyRadio het eerste online sportradiostation Telesport Radio gelanceerd.

Naast de bekende sportpagina in dagblad De Telegraaf en de eigen website is Telesport vanaf vandaag dus ook op de radio actief.

Op Telesport Radio hoor je de nieuwste sport updates. Van voetbal tot wielersport en van schaatsen tot tennis: Telesport Radio houdt de luisteraar op de hoogte van het laatste nieuws. Maar er is ook veel aandacht voor muziek: sporters maken bij grote sportevenementen, zoals de Olympische Spelen en het WK, hun favoriete nummers via Telesport Radio bekend.

Jaap de Groot, Chef Telesport: ‘Fantastisch om naast onze sportpagina, website en video’s nu ook sportliefhebbers te bedienen via ons eigen radiostation. Zo kunnen we onze lezers en bezoekers via alle medialoketten bedienen. Met Telesport Radio voorzien we een nóg grotere doelgroep van het laatste sportnieuws en extra content.’

Niels Hoogland, MyRadio Station Director: ‘Muziek inspireert veel sporters tot grootse prestaties! De combinatie muziek en sport is dus een heel logische. Na samenwerkingen met bijvoorbeeld Ladies of Soul en Girlz! Magazine zijn wij in dit bijzondere sportjaar erg blij nu ook een radiostation met Telesport te lanceren.

Persbericht My Radio