Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sterren Springen, dat in 2012 met gemiddeld 1,5 miljoen kijkers een hit was bij SBS6, komt in april terug op televisie. Dat heeft presentatrice Kim-Lian van der Meij bekend gemaakt bij Show Vandaag.

Van der Meij liet daar weten dat zij de wekelijkse live-show, waarin bekende waaghalzen van de duikplank springen, gaat presenteren. Kim-Lian heeft zin in het veelbesproken tv-programma: ”Ik vind het waanzinnig leuk om deze bijzondere show te presenteren. Voor mij is dit ook een sprong in het diepe, zo’n programma heb ik nog niet eerder gedaan maar ik kijk er enorm naar uit”. Welke BN’ers mee durven te doen aan Sterren Springen is nog niet bekend.

Vanaf april is Sterren Springen elke zaterdagavond live te zien bij SBS6.

 

Kim-Lian van der Meij

Onlangs tekende Van der Meij een contract bij SBS6 waarna ze aan de slag ging als een van de presentatoren van het dagelijkse Show Vandaag. Gesprekken met wie Kim-Lian Sterren Springen gaat presenteren zijn in volle gang.

 

Over Sterren Springen

Sterren Springen is een live-programma waarin bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan op de duikplank. Een paar weken lang strijden ze om de titel van de beste bekende schoonspringer. De kamikaze sprong van deelneemster Patty Brard in de eerste serie ging de hele wereld over. De winnaar van dat seizoen was voormalig GTST-ster Liza Sips.

 

Celebrity Splash

Sterren Springen is ook over de grens een hit. Producent Eyeworks heeft het format verkocht aan landen over de hele wereld. Zo is het programma onder de naam Celebrity Splash of Splash! te zien in onder andere Argentinië, Australië, China, Finland, Zuid-Korea en de Verenigde Staten en Engeland.

 

Sterren Springen

Vanaf april live op zaterdag.

Persbericht SBS6