Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sky Radio zendt morgen, vrijdag 13 december, de Christmas Top 50 uit.

De hitlijst met de vijftig beste kerstsongs ooit gemaakt, gekozen door de luisteraars van het #1 non-stop muziekstation van Nederland. All I Want For Christmas van Mariah Carey staat op nummer 1.

Naast bekende kerstklassiekers staan dit jaar ook opvallend veel recent uitgebrachte kerstsongs in de Sky Radio Christmas Top 50.

De hoogste nieuwe binnenkomer is Christmas Hearts. Deze kerstsingle van de talenten van The Voice Of Holland ging eerder deze week nog exclusief in première bij Sky Radio en daar werd direct massaal op gereageerd door de luisteraars van The Christmas station. Ook de nieuwe kerstsongs van Kelly Clarkson en Nick & Simon komen meteen nieuw binnen in de Sky Radio Christmas Top 50.

Uunco Cerfontaine, Station Director Sky Radio: “Het lijkt wel of kerst dit jaar populairder is dan ooit. In september kregen we al vragen van luisteraars wanneer we weer kersthits gingen draaien. Je ziet ook dat er goede nieuwe kerstsongs uitkomen die het publiek graag wil horen. Sky Radio is The Christmas station en met de Christmas Top 50 brengen we dan ook dé officiële hitlijst als het gaat om de beste kersthits ooit gemaakt!

De Christmas Top 50 is vrijdag 13 december van 13.00 – 17.00 uur te beluisteren bij Sky Radio. Op vrijdag 20 december (vanaf 10.00 uur) en op eerste Kerstdag (vanaf 14.00 uur) wordt de complete lijst nogmaals uitgezonden. De Christmas Top 50 is ook gratis te downloaden als Podcast via Skyradio.nl.

Sky Radio

Sky Radio is het #1 non-stop muziekstation van Nederland. Met de meeste variatie voor op je werk, onderweg en thuis. Non stop de beste hits van artiesten als P!nk, Rihanna, Michael Bublé, Adele, Robbie Williams, Ilse DeLange en Katy Perry.

Sky Radio 101 FM is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, op diverse apps voor smartphones en tablets, Canal Digitaal, Digitenne en DAB+. Kijk op Skyradio.nl voor meer informatie.

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group.

Persbericht Sky Radio