Free Music Radio stream

 AllRadio.nl
 
 
 

 

 

 Deze Stream is powerd by:


 

Klik Hier voor de website  van Free Music Radio Nonstop

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Veel Nederlanders kiezen dit jaar ervoor kerst zonder kerstboom in huis te vieren. Uit onderzoek onder luisteraars van Sky Radio blijkt dat bijna de helft van de respondenten geen kerstboom rond de feestdagen in huis haalt. Zowel 44% van de mannelijke als 41% van de vrouwelijke luisteraars laat de kerstboom dit jaar achterwege.

Uit het Kerstonderzoek dat Sky Radio onder haar Uit het Kerstonderzoek dat Sky Radio onder haar luisteraars uitvoerde, blijkt dat ruim 20% van de luisteraars die wél een kerstboom in huis haalt, kiest voor de traditionele rode kleuren in de boom. Vrouwen houden naast rode kerstslingers nóg meer van zilveren en gouden versiering: ruim een kwart van de vrouwelijke respondenten kiest voor glimmende “bling bling” kleuren. Mannen kiezen daar minder snel voor. Van hen kiest bijna 30% voor een bonte verzameling van kleurencombinaties.

Uit het Kerstonderzoek dat Sky Radio onder haar luisteraars uitvoerde, blijkt dat ruim 20% van de luisteraars die wél een kerstboom in huis haalt, kiest voor de traditionele rode kleuren in de boom. Vrouwen houden naast rode kerstslingers nóg meer van zilveren en gouden versiering: ruim een kwart van de vrouwelijke respondenten kiest voor glimmende “bling bling” kleuren. Mannen kiezen daar minder snel voor. Van hen kiest bijna 30% voor een bonte verzameling van kleurencombinaties.

 

Sky Radio start vandaag vrijdag 6 december, met The Christmas Station. Tot en met donderdag 26 december hoor je bij Sky de beste kerst-hits. Vrijdag 13 december hoor je bij Sky tussen 13.00 en 17.00 uur de Christmas Top 50, de beste kerstmuziek gekozen door de luisteraar van Sky Radio. De lijst wordt ook op vrijdag 20 december (10.00 - 14.00 uur) en op eerste kerstdag (14.00 - 17.00 uur) uitgezonden.

Sky Radio

Sky Radio is het #1 non stop muziekstation van Nederland. Met de meeste variatie voor op je werk, onderweg en thuis. Non stop de beste hits van artiesten als P!nk, Rihanna, Michael Bublé, Adele, Robbie Williams, Ilse DeLange en Katy Perry.

 

Sky Radio 101 FM is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, op diverse apps voor smartphones en tablets, Canal Digitaal, Digitenne en DAB+. Kijk op Skyradio.nl voor meer informatie.

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group.

Persbericht Sky Radio