Free Music Radio stream

 AllRadio.nl
 
 
 

 

 

 Deze Stream is powerd by:


 

Klik Hier voor de website  van Free Music Radio Nonstop

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Nissan en MyRadio hebben hun krachten gebundeld en een radiostation gelanceerd. Voor iedereen met een beetje attitude is er nu een nieuw station om als favoriet in te stellen: het Nissan Micra Attitude Station.

Op dit MyRadio station hoor je de lekkerste tracks van powervrouwen als Rihanna, P!nk, Adele, Lady Gaga, Alicia Keys, Emeli Sandé en Anouk. Zangeressen én een station met attitude.

Vjerana Mundzer, Marketing Communications NISSAN: ‘We zijn verheugd dat onze MICRA een eigen station krijgt die de MICRA Attitude vertegenwoordigt. Het is een mooi platform om het publiek op een andere manier in aanraking te brengen met ons merk en ons product..

Het online gepersonaliseerde radiostation van Nissan is een mooie aanvulling op de al bestaande samenwerkingen van MyRadio met partners als Transavia (Holiday Radio), Indepaskamer.nl (Fashion Style Radio) en Zwarte Cross (Rikie Radio).

Het Nissan Micra Attitude Station wordt je aangeboden door Nissan, voor meer informatie ga je naar nissan.nl.

MyRadio

MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis. MyRadio bevat meer dan vijfentwintig radiostations in elke muziekstijl. Met kant en klare playlists, samengesteld door professionele music directors. Maar jij bepaalt: waardeer de tracks die je leuk vindt met een duim omhoog, dump de tracks die je minder goed vindt en skip tracks waar je even geen zin in hebt. MyRadio leert zo jouw muzieksmaak kennen met een ideale persoonlijke playlist als resultaat.

Stel zelf radiostations samen door twee of meer muziekstijlen te combineren. Elke unieke mix is mogelijk. Jouw muziek op het moment dat jij het wilt, waar je dat wilt. Dat is MyRadio, radio die naar jou luistert.

Persbericht MyRadio