Free Music Radio nonstop stream en het weer

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

.Tijdens de Radio Veronica middagshow Somertijd gaan luisteraars deze week een ijskoude uitdaging aan.

. Zij stappen tijdens de Veronica Ice Challenge in een bad vol met ijs. Degene die dit het langste volhoudt wint de challenge. De enige echte ‘Iceman’ Wim Hof begeleidt de luisteraars hierbij én zal a.s. vrijdag zelf in het ijs stappen en proberen om zijn wereldrecord te verbreken.

Radio Veronica luisteraar Niels Meester uit Haarlem nam vanmiddag tijdens Somertijd als eerste plaats in het bad met ijs. Om de finale eerlijk te laten verlopen worden de behaalde tijden nog niet gecommuniceerd. Aan het einde van de week horen we wie de hoofdprijs binnensleept. De komende dagen nemen in totaal 4 luisteraars het tegen elkaar op tijdens de Ice Challenge. De luisteraar die het record op zijn naam weet te zetten wint uiteindelijk 2500,- euro, een Remeha verwarmingsketel én een reis naar IJsland voor twee personen.

Wim Hof: “Na mijn instructie met onder anderen een juiste ademhalingstechniek heeft Niels alles uit zichzelf kunnen halen om de kou te trotseren. Hij heeft het super gedaan.

Wereldrecord
‘Iceman’ Wim Hof is deze week tijdens Somertijd aanwezig om de deelnemers van de Ice Challenge te begeleiden en een hart onder de riem te steken. Wim staat internationaal bekend als trotseerder van kou en heeft al diverse opvallende wereldrecords op zijn naam staan. A.s. vrijdag 18 oktober zal hij tijdens de uitzending van Somertijd een poging doen om een nieuw wereldrecord neer te zetten door bijna 2 uur lang in een bak met ijs te staan.

Luister deze week naar de Veronica Ice Challenge, elke werkdag tijdens Somertijd bij Radio Veronica tussen 16.00 – 19.00 uur. De wereldrecordpoging is vrijdag 18 oktober a.s. live via de site te volgen.

De Ice Challenge is tot stand gekomen in samenwerking met Warmtespecialist Remeha. Ga voor meer informatie naar radioveronica.nl of remeha.nl.

 

Persbericht Radio Veronica