Free Music Radio stream

 AllRadio.nl
 
 
 

 

 

 Deze Stream is powerd by:


 

Klik Hier voor de website  van Free Music Radio Nonstop

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ter ere van het zestigjarig jubileum van Radio Veronica start de zender een zoektocht naar zestig vrouwen met de naam Veronica.

Zij krijgen een bijzondere rol op de verjaardag van het radiostation. Muzikant Tim Akkerman schrijft een speciaal nummer voor de Veronica's en brengt deze muzikale ode op 17 mei ten gehore. Veronica’s kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via radioveronica.nl. Uiteraard worden tijdens de viering van het jubileum de regels van het RIVM omtrent het coronavirus gehandhaafd.

 Op zondag 17 mei is het precies zestig jaar geleden dat de eerste officiële uitzending van Radio Veronica te horen was. Het was de start van de commerciële radio én de grondlegging van de radio zoals hedendaags nog te horen. Op een verjaardag wordt natuurlijk gezongen en daarom zingt Tim Akkerman de zestig Veronica's toe met een nummer dat hij speciaal voor hen gaat schrijven.

 

Tim Akkerman: “We zijn op zoek naar alle Veronica’s in Nederland. Voor die vrouwen ga ik speciaal een liedje schrijven. Ik heb al hele toffe ideeën en ben al begonnen. Ik ga een beetje buiten m’n comfortzone en ga een Nederlandse ode brengen."

 60 jaar Radio Veronica

Het zestigjarig jubileum wordt ook in de week na Veronica's verjaardag nog uitgebreid gevierd. Op vrijdag 22 mei zullen tussen 10.00 uur en 18.00 uur bekende  Radio Veronica-jocks van toen en nu samen radio maken en een Veronica Top 60 presenteren. Deze lijst met zestig nummers, die het karakter van Veronica laten horen, is samengesteld door legendarische dj's uit zestig jaar Veronica. Tevens wordt die dag een award uitgereikt aan het meest legendarische radioprogramma, verkozen door de luisteraars.

Radio Veronica/Mediasite.tv