Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Met de eerste opnamen op Ibiza achter de rug zijn Sanne Langelaar en Louis Talpe weer in Nederland. Sanne en Louis zijn een onderdeel van de vaste cast van de nieuwe serie Verliefd op Ibiza die vanaf 26 oktober te zien is bij SBS6. Sanne speelt de rol van nieuwkomer Suus en Louis geeft gestalte aan de wereldberoemde DJ Lo-Tus.

Suus is nieuw op het eiland. Ze is bedrogen door de jongen waar ze mee samenwoonde in Zundert en wil een heel nieuw leven beginnen. Suus gaat werken in de strandtent van Sjoerd, gespeeld door Manuel Broekman. En mannen? Even niet. Dat kan je wel bedenken, maar Suus ontmoet al heel snel de wereldberoemde DJ Lo-Tus. Hij is leuk, hij gaat vanaf het eerste moment tweehonderd procent voor haar en... hij is wereldberoemd. Maar kan Suus zich weer overgeven aan een man? Ze moet leren dat niet alle mannen je bedriegen en opnieuw in de liefde vertrouwen.

Naast de perikelen van onze vaste karakters komen er elke week mensen op het eiland op vakantie die hun eigen romantische avontuur beleven. Soms zijn dat hele nieuwe karakters, maar regelmatig komen er oude bekenden langs.

 

Verliefd op Ibiza de serie

Vanaf 26 oktober 2013

Iedere zaterdag van 2.30  tot  21.30 uur bij SBS6