Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De Zwakste Schakel vervangen door Meisje van Plezier

Niet 'De Zwakste Schakel' met Bridget Maasland (45) is vanavond te zien bij RTL 4, maar 'Meisje van Plezier' met in de hoofdrol Angela Schijf (40).

Heeft dit te maken met de plotselinge breuk tussen André Hazes (26) en de presentatrice.

Volgens RTL heeft de plotselinge wisseling niks te maken met de relatie van presentatrice Bridget. "Afgelopen zondag waren deze afleveringen al te zien, maar we willen onze kijkers nog een kans bieden om op deze hedendaagse en intieme serie aan te haken", laten ze aan ons weten. Het geldt overigens alleen voor de aflevering van vanavond. Volgende week is De Zwakste Schakel gewoon weer terug.

Eerder vandaag gaf Bridget aan dat haar relatie is gestrand vanwege alle reacties en bedreigingen die het koppel de afgelopen maanden heeft ontvangen. Dat vertelde ze bij Frank Dane op 538. "We kregen bedreigingen via post, via Instagram, je kan het zo gek niet bedenken", stelde de RTL-presentatrice.

"Het is zo'n inbreuk op onze privacy, dat mensen die mij niet kennen denken iets mogen zeggen over je of je neer mogen halen. Ik kan het echt wel in perspectief plaatsen, weet dat het mensen zijn die anoniem achter hun computertje zitten. Maar het gaat soms zó ver." 

Het ex-koppel vroeg eerder deze week met klem aan de media om ze vooral met rust te laten om de breuk in stilte te kunnen verwerken.

Meisje van Plezier is elke zondag om 21.45 te zien bij RTL 4. Of kijk het hele seizoen alvast bij Videoland. Kijk hieronder naar een promo van serie.

RTL Boulevard/Mediasite.tv