Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

KPN behoudt de naam van internetprovider XS4All voor bestaande klanten.

Verder verandert er niets aan de plannen om de provider op te laten gaan in het moederbedrijf. Vanaf 1 maart gaat die operatie door en gaan de medewerkers en techniek zoals gepland over naar KPN.

 Dat is vanmiddag gezegd tegen het personeel van XS4All, laten medewerkers weten aan RTL Z. KPN-topman Joost Farwerck heeft tegen hen gezegd dat er voor bestaande klanten niets moet veranderen. 

Toekomstige klanten

Toekomstige klanten die gebruik willen maken van de service van XS4All, zullen dat moeten doen via een formule die onder de vlag van KPN zal vallen.

Farwerck heeft volgens de medewerkers gezegd dat toekomstige klanten door hetzelfde team en met dezelfde service bediend zullen worden. Hij zei ook dat hij hoopt dat dat team de kritische houding van XS4All zou behouden. 

Het losse bedrijf XS4All, met eigen bv en eigen ondernemingsraad, verdwijnt wel. 

Strijd tussen XS4All en KPN

Het is het zoveelste hoofdstuk in de strijd tussen XS4All en KPN. Sinds KPN begin 2019 bekend maakte de merken XS4All en Telfort op te willen heffen en op te laten gaan in KPN. Telfort verdween geruisloos, maar klanten en (oud-)medewerkers van XS4All schrokken en protesteerden. 

Het actiecomité dat streed voor behoud van XS4All en zelfs een eigen internetprovider oprichtte is boos en geschrokken. Volgens hen is deze koers nog slechter dan het direct opheffen van XS4All. "De wijze waarop XS4All de komende tijd wordt uitgekleed is schrijnend: er wordt gedaan alsof XS4All voorlopig mag blijven.

RTLZ/MEDIASITE.TV