Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Britt Dekker doet samen met stylist Maik de Boer live verslag van de rode loper voorafgaand aan het Gouden Televizier Gala in Afas Live in Amsterdam.

Bekend Nederland heeft zijn en haar mooiste outfits weer uit de kast gehaald voor dé rode loper van het jaar, namelijk die voorafgaand aan het Gouden Televizier-Ring Gala. Het spektakel wordt ook live uitgezonden en Britt Dekker en Maik de Boer praten de rodelopershow aan elkaar. Britt Dekker is te zien om 20.30 uur met de Rode Loper Show.

Televizier-Ster Digital Impact

Britt vraagt de sterren de smokings van het lijf en Maik wil uiteraard weten wat ze zoal dragen. Uiteraard komen ook de genomineerden aan het woord over hun verwachtingen. Ook kent de rodelopershow een officieel moment, want de Televizier-Ster Digital Impact wordt hier vast uitgereikt. Genomineerd hiervoor zijn Boer zoekt Vrouw (KRO-NCRV), Expeditie Robinson (RTL 5) en Heel Holland Bakt (Omroep MAX). De presentatie van Televizier is in handen van niemand minder dan Dionne Stax en Rik van de Westerlaken. Het Gala begint om 21.15 uur bij NPO1. Kijk hieronder de smoking die Dionne draagt tijdens het Gala. kijk hieronder ook naar de live Stream.

Televizier/Mediasite.tv