Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De tweede editie van de ‘Madurodam Marathon’ gaat zondag 6 oktober van start, waarvan de opbrengst naar de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind gaat.

Den Haag FM besteedt iedere maandag in het programma Haagse Ochtendradio aandacht aan het 1,69 kilometer lange hardloopevenement. Deze week was het de beurt aan de Haagse presentatrice en actrice Jessica Mendels.

“Ik ben geen echte hardloper, maar toen ik hoorde dat het voor het goede doel is, was ik meteen om”, vertelt Jessica op Den Haag FM. “We gaan dit doen!” Haar eigen kinderen zullen ook meelopen, maar daar laat de Haagse het niet bij. “We gaan zoveel mogelijk van hun vriendjes en vriendinnetjes optrommelen om mee te lopen”, belooft Mendels.

In aanloop naar de tweede Madurodam Marathon hoor je iedere maandag een update in Haagse Ochtendradio op Den Haag FM. Dit jaar zal Den Haag FM met een groot team meedoen bestaande uit presentatoren, verslaggevers en vrienden van Den Haag FM. Aanvoerder van het Den Haag FM-team is Ties Brink, tot en met september de burgemeester van Madurodam. Doneren of deelnemen kan via de teampagina.

Luister hier naar het interview met Jessica Mendels op Den Haag FM.

Den Haag FM/Mediasite.tv