Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Veronica Inside is nu ruim een half jaar bezig en nieuwslezeres Celine voelt zich er als een vis in het water, zo vertelt ze in een interview met het blad Televizier.`

"We raken nog iedere week beter op elkaar ingespeeld."

 De Shownieuws-presentatrice beleefde bij Veronica Inside haar debuut als nieuwslezeres op de radio. "De combinatie radio en tv bevalt uitstekend en Veronica Inside is een heel leuk radioprogramma om te maken, ook vanwege de interactie met de luisteraars."

Toch is het ook hard werken in een hectisch programma, waarin van alles kan gebeuren. "Tijdens de uitzending ben ik voortdurend op zoek naar het laatste nieuws. Ik probeer naast het gesprek van de dag ook een goede mix van human interest-, showbizz-, en hard nieuws aan bod te laten komen. Het geeft een kick om ergens als eerste mee te komen, maar je staat wel voortdurend op scherp. Als de uitzending erop zit, ben ik even helemaal kapot."

Wie nu denkt dat Celine zich maar met moeite staande weet te houden tussen al die mannen, heeft het mis. "De balans tussen ons is juist goed: Wilfred wil de diepte in en is heel uitdagend en onvoorspelbaar, terwijl Rick en Niels het tempo hoog houden en heel scherpe opmerkingen maken. We raken nog iedere week beter op elkaar ingespeeld. Ik weet hoe ze op bepaalde zaken reageren en stel mijn nieuwsbulletins ook zo samen dat ze erop kunnen inhaken. En als het teveel haantjes worden grijp ik wel in hoor, haha!

Radio Veronica/Mediasite.tv