Free Music Radio stream

 AllRadio.nl
 
 
 

 

 

 Deze Stream is powerd by:


 

Klik Hier voor de website  van Free Music Radio Nonstop

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 Carrie ten Napel, Wytse van der Goot, Bas van Veenendaal en Hélène Hendriks nemen de presentatie van het nieuwe live-programma ‘FOX Sport Centraal’ op zich. Vanaf maandag 19 augustus is het sportprogramma elke werkdag drie keer per dag te zien op FOX. De uitzendtijden zijn 18.00, 20.00 en 23.40 uur.

FOX Sport Centraal’ wordt telkens gepresenteerd door een duo van een man en een vrouw. In het programma worden alle actuele gebeurtenissen die zich in en rondom het Nederlandse en het buitenlandse voetbal afspelen belicht. Met beelden van de Eredivisie, de Barclays Premier League, de Serie A en de Jupiler League, maar ook nieuws over andere internationale competities.

De hoofdmoot van het programma bestaat uit voetbal, maar er wordt ook aandacht geschonken aan andere sporten, zoals wielrennen, schaatsen en tennis. Vooral Nederlandse topprestaties in de sportwereld worden in de schijnwerpers gezet. Voor een dagelijkse update van het actuele voetbalnieuws wordt er live geschakeld naar de redactie van Telesport om van Jaap de Groot en Valentijn Driessen het laatste voetbalnieuws te horen.

Over FOX
FOX is een nieuwe digitale zender en biedt een extra keuze voor de kijker door het aanbieden van hoogwaardige sportprogramma’s, films en series. FOX is een zender met een eigen karakter: kwalitatief en onconventioneel. Het aanbod bestaat onder andere uit live-sportprogrammering met bekende gezichten als Toine van Peperstraten en Jan van Halst, films en internationale hitseries. De zender start met de series The Walking Dead, Da Vinci’s Demons, Ripper Street, The Bridge en The Simpsons. Inmiddels is met alle tv-aanbieders een akkoord bereikt en heeft de zender een volledige distributie.

 

Persbericht FOX