Free Music Radio stream

 AllRadio.nl
 
 
 

 

 

 Deze Stream is powerd by:


 

Klik Hier voor de website  van Free Music Radio Nonstop

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

24Kitchen ster Miljuschka Witzenhausen siert de cover van de zomer-editie van Grazia als allereerste plussize model.

En dat is niet zomaar: ze staat namelijk bekend als dé body positive activist. Maar dit is nooit haar bedoeling geweest…

24Kitchen ster Miljuschka vertelt in de nieuwe editie van Grazia openhartig over eten en diëten. De tv-kok deelt regelmatig foto’s van haar welgevormde lichaam op Instagram. Ze is hier puur uit frustratie mee begonnen. “Omdat ik in januari allemaal persberichten kreeg over dieetboeken en lijnen. Ik krijg daar zo’n punthoofd van”, vertelt ze aan het blad. “Voor mij is eten iets totaal anders. Het gaat om herinneringen maken. Daarbij vind ik ook dat je moet omarmen wie je bent. Het moet geen lijdensweg worden om superdun te zijn. Natuurlijk had ik het ook heerlijk gevonden om het figuur van Kate Moss of Gigi Hadid te hebben. Maar dat is me nou eenmaal niet gegeven. Dit lichaam doet het heel erg goed en dat moet ik omarmen.”

 De keukenprinses zag echter om zich heen dat niet iedere vrouw blij is met haar lichaam en dat er veel druk bezig zijn met diëten. Miljuschka: “Omdat ik dus iedereen om me heen ongelukkig op grassprieten zag kauwen, dacht ik: waar zijn we nou mee bezig? En besloot ik dat te delen. Ik schrok ook best van hoe viral het ging. Dacht: zo bijzonder is mijn post toch niet? Maar blijkbaar sprak het veel vrouwen aan.”

Eerder gaf Miljuschka al aan dat haar gewicht iets wat aan de hoge kant is. Ze tikte de 80 kilo aan en zou bijna geen kleding meer passen. Daarom zou ze het liefste een paar kilootjes kwijt willen, zodat ze weer op de 75 kilo zit. “De grap is dat ik een soort omgekeerde anorexia heb: ik zie die extra kilo’s eigenlijk niet. Tot ik mezelf op beeld terugzie. Dan denk ik toch: Oef, dat had ik niet verwacht. Als het aan mij ligt, ontbijt ik met cheesecake, eet ik een softijsje als snack en lunch ik met drie broodjes kroket, om even later te genieten van wat dim sum. Gelukkig geniet ik ook van een lekkere salade en een gepofte aubergine, dus dat is geen probleem. Als je maar van eten blijft genieten, dat is het allerbelangrijkste. Kijk hieronder naar nog een pikante fotoschoot.

Shownieuwsnieuws/Mediasite.tv