Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Je zou het haast niet verwachten bij Johan Derksen, maar de beste man is een echte hondenliefhebber.

Samen met zijn vrouw heeft hij hond Cuby en daar heeft hij wel heel erg veel voor over.

In de nieuwe HP/De Tijd vertelt Johan openlijk over zijn werk en relatie. “Ik ben niet gezellig, nooit geweest. Ik heb geen slecht huwelijk, integendeel, mijn vrouw weet wat ze aan me heeft en gaat ook zelfstandig door het leven,” vertelt de bromsnor.  Gelukkig heeft het stel hun trouwe viervoeter samen: “Thuis hebben we Cuby, de hond, hij bindt ons. Mijn vrouw en ik zijn zo’n maniakaal echtpaar geworden waarbij alles om de hond draait, we zijn volledig doorgeslagen. Auto, tuin, aandacht, allemaal voor Cuby.”

 De twee gaan zelfs zo ver dat Cuby zich in bed mag nestelen tussen Johan en zijn vrouw in. “Hij had eerst een mand op de overloop, maar dat dier is bang voor onweer. Dan komt hij vlak naast je bed mauwen, begint hij hevig te hyperventileren. Op een gegeven moment werden we daar zo gek van, dat we zeiden: ‘Kom maar in bed, Cuby.’ De volgende dag sprong hij er met gestrekte poten nog eerder in dan wij en lagen mijn vrouw en ik op het randje van het bed te vernikkelen van de kou.”

Uiteindelijk heeft Johan het breedste bed aangeschaft dat er bestaat: “Waardoor we nu ’s nachts alle drie prinsheerlijk liggen te slapen. Dat is pas echt ontzettend gezellig.”

Onlangs beheerste Johan even het Nederlandse nieuws toen hij van de trap was gevallen. Wat Johan zelf de grootste onzin vond, omdat het volgens hem niet zoveel voorstelde. Inmiddels is hij bijna weer helemaal de oude schrijft HP/De Tijd op zijn gebroken arm na.

Shownieuws/Mediasite.tv