Free Music Radio nonstop stream en het weer

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

André Hazes was gisterenmorgen te gast in de Veronica Ochtendshow om de Veronica Legend Award voor zijn vader in ontvangst te nemen.

Tijdens zijn bezoek werd de zanger door Giel Beelen verrast met bijzonder nieuws. Veronica onderzocht samen met Panel Inzicht de grootste poplegendes aller tijden. Een representatief onderzoek onder Nederlanders wees André Hazes Senior uit tot ‘Grootste Nederlandse Poplegende Aller Tijden.

Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat het Nederlands publiek ook potentie ziet in de 25-jarige André. Zij hebben er alle vertrouwen in dat de zanger in de voetsporen van zijn vader zal treden, want hij is verkozen tot ‘Future Legend’, toekomstige poplegende. Hiermee laat hij internationale sterren als Ed Sheeran en Bruno Mars achter zich.

Op Hemelvaartsdag zendt Radio Veronica van 09.00 tot 18.00 uur de Legends Top 50 uit. Dé hitlijst met de beste muziek van de allergrootste legendes, samengesteld door luisteraars. Hits van onder andere Michael Jackson, Freddie Mercury, Elvis Presley, Golden Earring, André Hazes (senior) en Ed Sheeran komen voorbij.

Radio Veronica/Mediasite.tv