Free Music Radio stream

 AllRadio.nl
 
 
 

 

 

 Deze Stream is powerd by:


 

Klik Hier voor de website  van Free Music Radio Nonstop

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 Op 25 mei vindt wederom het befaamde AmsterdamDiner plaats in AFAS Live in Amsterdam.

Tijdens deze avond wordt er met een veiling geld opgehaald voor onderzoek naar aids. Sublime biedt daarom een uniek veilingitem aan. Samen met Angela Groothuizen als sidekick, gaat de hoogste bieder eenmalig zijn of haar eigen primetime radioshow maken.
 
Het veilingitem dat Sublime aanbiedt, is onderdeel van een breder partnership met de AmsterdamDiner Foundation. Sublime streeft in alles wat de zender doet naar een betere en mooiere wereld. De AmsterdamDiner Foundation wil via de kanalen van de radiozender het bedrijfsleven actief betrekken om een wereld zonder aids te realiseren. Naast het aanbieden van dit unieke veilingitem, verzorgt Sublime een deel van de muziek tijdens het event. Sander de Heer besteedt aandacht aan het Diner tijdens de ochtendshow van Sublime, 'Sublime Sunrise'.
 
Sebastiaan van Rijnsoever, algemeen directeur van Sublime: “Wij dragen het AmsterdamDiner al jaren een warm hart toe. Het is en blijft essentieel dat we ons collectief blijven inzetten voor een wereld zonder aids. De veiling is een centraal onderdeel tijdens het AmsterdamDiner, waar ieder jaar zeer bijzondere items worden aangeboden, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Een eigen radioshow is voor velen een jongens- of meisjesdroom. Wij gaan ervan uit dat de dinergasten ruimhartig en genereus gaan bieden op deze ‘once in a lifetime’-kans. Daarnaast zijn we Angela Groothuizen als een van de ambassadeurs van de AmsterdamDiner Foundation enorm dankbaar dat zij wil optreden als sidekick tijdens het programma. Het wordt gegarandeerd een bijzondere ervaring!”
 
Sander Allegro, directeur van het AmsterdamDiner: “Wij zijn heel blij met de samenwerking met Sublime. Zowel Sublime als de AmsterdamDiner Foundation zetten zich in voor een betere wereld. We bundelen nu onze krachten in de strijd voor een wereld zonder aids. Sublime steunt ons middels hun radio-uitzendingen, de medewerking van Sander de Heer aan het AmsterdamDiner en natuurlijk met het beschikbaar stellen van een heel bijzonder veilingitem: zelf een uur lang primetime radio maken. We verwachten een hoge opbrengst voor deze unieke buitenkans.

Sublime/Mediasite.tv