Free Music Radio stream

 AllRadio.nl
 
 
 

 

 

 Deze Stream is powerd by:


 

Klik Hier voor de website  van Free Music Radio Nonstop

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sky Radio is opnieuw de zender met de meeste luisteraars van Nederland. Het #1 non stop muziekstation bereikt ruim 3,6 miljoen verschillende luisteraars, een stijging van ruim 100-duizend luisteraars. Sky weet zo haar positie als bereiksleider van Nederland ook in de zomer vast te houden. Zo blijkt uit de luistercijfers van de meetperiode mei-juni 2013, die NLO/GfK Intomart vanmorgen publiceerde.

 


Het verschil met de nummer 2 (538) wordt hierdoor groter: Sky weet deze maand bijna 200-duizend luisteraars méér te bereiken. Sky Radio laat hiermee de grootste groei luisteraars per week zien.

Uunco Cerfontaine, Program Director Sky Radio: 'Fantastisch om te merken dat Sky niet alleen tijdens de werkmaanden de meeste mensen weet te bereiken, maar óók in de zomerperiode volop wordt beluisterd! Wij zijn erg trots om te merken dat de muziekmix van Sky en de verschillende acties met artiesten als P!nk, Rihanna en Robbie Williams zo ontzettend worden gewaardeerd'.

Ook in de belangrijke doelgroep vrouwen 20-49 verstevigt Sky haar positie en gaat van een derde naar een tweede plaats. Vergeleken met dezelfde periode vorig jaar stijgt Sky zelfs met 17% naar 14,7% marktaandeel. Daarnaast blijft het non stop muziekstation bij de groep vrouwen 35-49 jaar ook deze luisterperiode de meest populaire keuze.

(Bron: NLO/GfK Intomart, ma-zo 06.00-24.00 uur)


Sky Radio

Sky Radio is het #1 non stop muziekstation van Nederland. Met de meeste variatie voor op je werk, onderweg en thuis. Non stop de beste hits van artiesten als P!nk, Rihanna, Michael Bublé, Adele, Robbie Williams, Ilse DeLange en Katy Perry.
Sky Radio 101 FM is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, op diverse apps voor smartphones en tablets, Canal Digitaal, Digitenne en DAB+. Kijk op Skyradio.nl voor meer informatie.

 

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group.

Persbericht Sky Radio