Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Katja Schuurman is uit de kleren gegaan voor mannenblad FHM.

Dit ter gelegenheid van de nieuwe FHM500, het magazine waarin de 500 mooiste vrouwen van Nederland worden geselecteerd. De stembussen van de jaarlijkse verkiezing zijn vandaag geopend.

Zelfverzekerd

Katja zegt in het interview met FHM: “Mijn vriend vond dat ik deze fotoshoot absoluut moest doen. Hij vindt het leuk om met me te pronken, haha. Eigenlijk was het geen optie dat ik nee zei.” Katja Schuurman werd in 2002 door FHM al eens verkozen tot Meest Sexy Vrouw van Nederland en staat nu 17 jaar na dato weer met een sexy shoot in het mannenblad. “Ik vind het wel een eer dat ik gevraagd ben. Daarnaast vind ik het ook mooi om te laten zien dat je seksueel voelen niet ophoudt na je 40e. Eigenlijk het tegenovergestelde, want ik voel me veel zelfverzekerder dan toen ik twintig was.

pannend vindt Katja het in elk geval niet meer om naakt op de foto te gaan. “Nee, ik vind het niet meer spannend om uit de kleren te gaan. Behalve dat ik dan denk: een klein beetje sportschool zou geen kwaad kunnen. Het blijft altijd een beetje raar dat je in een klein broekje krioelt op een bed terwijl er tien man om je heen staan, maar ik ben heel makkelijk met naakt.”

De stembussen van de FHM500 zijn nu geopend. De winnares van de verkiezing zal op 22 mei bekend worden gemaakt op een groots event in The Butcher Social Club in Amsterdam. De FHM500 met de fotoshoot van Katja Schuurman zal eind mei verschijnen. De behind the scenes video van de fotoshoot met Katja kan hier worden bekeken en gedeeld. Bekijk hieronder de beelden de pikante FOTOSHOOT.

6 Inside/Mediasite.tv