Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Britt Dekker gaat programma’s maken voor Talpa Network.

Britt, die tegenwoordig veel succes heeft met haar eigen YouTube-kanaal *Paardenpraat*, gaat aan de slag bij het mediabedrijf. De reden waarom Britt besloot de keuze voor Talpa Network  te maken is nogal verrassend.

Op haar Instagram deelt de 27-jarige blondine het nieuws op enthousiaste wijze het nieuws. Britt begint met het introduceren van haar nieuwe ‘droompaard’ George. “OMG. Eindelijk kan ik het jullie vertellen: ik heb een nieuw paard! Welkom bij de familie, George!” Het paard is de reden dat Britt overstag is gegaan en besloot bij Talpa aan de slag te gaan.

 Britt vertelt uitgebreid hoe de samenwerking tot stand kwam. “Het begon allemaal toen ik met Erland Galjaard begon te praten.” Vervolgens kwam ze in aanraking met John de Mol. “Hij (John de Mol, red.) vroeg mij of ik dingen wilde doen voor zijn kanaal, waarop ik antwoorde: “Als ik dit doe, geef mij dan geen geld, maar dit paard.” Dat was oké voor John de Mol, die Britt vertelde hoeveel hij van dieren houdt.

Binnenkort vertelt Britt op haar kanaal meer over wat men van haar kan verwachten, maar voor nu geniet zij vooral van haar nieuwe ‘droompaard’ George.

Shownieuws/Mediasite.tv