Free Music Radio stream

 AllRadio.nl
 
 
 

 

 

 Deze Stream is powerd by:


 

Klik Hier voor de website  van Free Music Radio Nonstop

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

MyRadio en transavia.com hebben de handen ineengeslagen en hét ultieme radiostation gemaakt om helemaal in de vakantiesfeer te komen: Holiday Radio.

Luisteraars van MyRadio kunnen vanaf vandaag gratis naar het nieuwe station luisteren via myradio.nl of via de MyRadio app.

Op Holiday Radio hoor je de fijnste tracks voor een fantastische vakantie: heel veel lekkere zomerhits, zwoele latin muziek en natuurlijk de laatste hits.

Tjalling Smit, VP Marketing & E-commerce van transavia.com: ‘Muziek is dé manier om in de vakantiestemming te komen of juist te blijven. Met Holiday Radio geven we invulling aan onze belofte: transavia.com, daar word je vrolijk van.

Vliegtickets winnen
Bij de aftrap van Holiday Radio hoort natuurlijk een vakantieprijs: luisteraars maken wekelijks kans op het winnen van twee vliegtickets. Via de site van Myradio kunnen luisteraars doorgeven welke ultieme vakantie-hit volgens hen absoluut niet mag ontbreken bij Holiday Radio.
Transavia.com stuurt de inzender van de winnende vakantietrack naar een vakantiebestemming naar keuze! En de winnende tracks worden ook toegevoegd aan de playlist van het station.

Om alvast in de stemming te komen luister je hier naar Holiday Radio.

MyRadio

MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis. MyRadio bevat meer dan twintig radiostations in elke muziekstijl. Stel zelf radiostations samen door twee of meer muziekstijlen te combineren en deel ze met vrienden via social media. Elke unieke mix is mogelijk.

 

Over transavia.com

Transavia.com, onderdeel van de Air France/KLM Groep, verzorgt lijndiensten en chartervluchten naar 100 bestemmingen, met name in en rondom het Middellandse Zeegebied en de belangrijkste wintersportgebieden. transavia.com onderscheidt zich door ‘low fare with care’ en biedt een aantrekkelijke basisprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanuit Nederland vanaf de nationale luchthaven Amsterdam Airport Schiphol en de regionale luchthavens Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Groningen Airport Eelde. transavia.com opereert met Transavia France vanuit Parijs.
Bijna 90% van de vliegtickets wordt via de website verkocht, met maandelijks 1,5 miljoen unieke bezoekers. Daarmee behoort de low cost maatschappij tot de grootste internetwinkels van Nederland.
transavia.com is in 2013 tijdens de jaarlijkse Verenuitreiking, voor de vijfde keer op rij door de Nederlandse reiswereld uitgeroepen tot de beste Low cost- en de beste Charterluchtvaartmaatschappij.

Persbericht Myradio