Free Music Radio stream

 AllRadio.nl
 
 
 

 

 

 Deze Stream is powerd by:


 

Klik Hier voor de website  van Free Music Radio Nonstop

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De televisiecomeback van Loeki de Leeuw blijft iets eenmaligs.

De STER onderzocht in de afgelopen maand de mogelijkheden voor een definitieve terugkeer maar de kosten wegen niet op tegen de verwachte baten, zei een woordvoerder vrijdagochtend op NPO Radio 2.

"Het is puur een geldkwestie", benadrukte Patricia Sonius van de STER vrijdagochtend in Jan-Willem start op, het NPO Radio 2-programma dat de eenmalige comeback van Loeki aanjoeg. Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte startten in januari spontaan een petitie om Loeki terug op televisie te krijgen. Binnen een etmaal kwamen zo'n 20.000 handtekeningen binnen.

Ook bij de STER meldden enthousiaste Loeki-fans zich. Zij dachten ook mee, vertelde Sonius. Zo kreeg de stichting de suggestie Loeki te digitaliseren om zo de kosten te drukken. Ook daar is serieus naar gekeken, benadrukte de zegsvrouw, maar de vraag is of de kijkers Loeki ook digitaal weten te waarderen in plaats van als een pop. Verder sprak de STER over de rechten en werd gezocht naar een medewerker die zich fulltime op Loeki zou storten.

Loeki de Leeuw onderbrak de STER-reclames tussen 1972 en 2004. Vaak ging er in de filmpjes iets mis waarbij Loeki steevast "asjemenou" riep. In totaal zijn er meer dan zevenduizend filmpjes rond Loeki gemaakt. De STER stopte in 2004 met de filmpjes omdat het te duur werd om ze te maken. In zijn comebackfilmpje was Loeki te zien als dj en 'king of reggeaton'. Veel mensen gingen speciaal voor de terugkeer van de iconische reclameleeuw zitten, Loeki trok 1,4 miljoen kijkers met zijn comeback. Kijk hieronder een ster promo uit het verleden met  Loeki de Leeuw.

6 Inside/Mediasite.tv