Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Samen met RTL’s Eigenhuisentuin.nl, AD en de zeven regiotitels van De Persgroep gaat Miljuschka Witzenhausen is gaat sinds gisteren wekelijkse een  vlog maken: Miljuschka’s Droomboerderij.

Daarin zien we de 33-jarige keukenkoningin van 24 Kitchen en oud-veejay van TMF in een heel andere rol: als bouwopzichter, klusser en tuinier. Rollen die voor haar en vriend Philip totaal nieuw zijn. We zien de succesmomenten (taart!), maar ook de bouwdips die worden getroost met comfortfood.

Denk je aan Miljuschka, dan denk je aan eten. De komende maanden is er echter een ander project dat een groot deel van haar tijd opslokt. Ze heeft haar droomhuis gekocht, een plek waar ze samen met haar vriend Philip oud wil worden, waar haar kinderen straks rond kunnen rennen in de boomgaard en op kunnen groeien met groente uit eigen moestuin. Er is alleen één klein detail: de boerderij in kwestie moet nog volledig worden verbouwd.

Het gezin Witzenhausen wil in maart de stad voor het platteland verruilen, maar voor die tijd moet er nog een hoop gebeuren. In de voormalige kaasboerderij bouwen ze niet alleen aan een fantastisch thuis, maar ook aan een plek waar Miljuschka kan werken in haar ultieme droomkeuken/studio. Gaat het haar lukken de droom tot werkelijkheid te maken?

Dit exclusieve online tv-programma is de start van een samenwerking van mediabedrijven RTL en De Persgroep op het gebied van wonen. Kijk hieronder de eerste aflevering

Bekijk de eerste aflevering:op www.eigenhuisentuin.nl

RTL/MEDIASITE.TV