Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De zondag begint met Rick Nieman. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. WNL.

Op Zondag wordt live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

Producent Joop van den Ende is zondagmorgen te gast bij Rick Nieman. De theaterproducent is een van de drijvende krachten achter de stichting Meer Muziek in de Klas. De stichting heeft als doel: structureel muziekonderwijs voor alle 1,6 miljoen basisschoolleerlingen in Nederland. In WNL Op Zondag vertelt Joop van den Ende over dit bijzondere initiatief.

Staatssecretaris Menno Snel van Financiën vertelt bij WNL Op Zondag over de belastingplannen van het kabinet. Wat betekent dat voor multinationals? En wat voor de portemonnee van de burger? Is Nederland een belastingparadijs? Of juist niet?

VVD-prominent en oud-staatssecretaris Fred Teeven over misdaad in Nederland. Wat is het verschil tussen de Amsterdamse penose vroeger en de hedendaagse Mocro Maffia? Ook kijkt de oud-bewindsman terug op zijn deelname aan het tv-programma Kroongetuige.

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en columnist Roos Schlikker over de ophef die is ontstaan over genetisch gemanipuleerde baby’s. Wat als we in de toekomst een designbaby kunnen bestellen?

WNL Op Zondag met Rick Nieman Zondagmorgen 2 december, 09.30 uur op NPO1

DutchRadio/Mediasite.tv