Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Acteur/presentator Johnny de Mol heeft een tweejarig contract getekend bij RTL 4.

Vanaf komend najaar is hij bij de familiezender te zien met zijn eerste programma ‘SynDROOM’, waarin hij ambities, dromen en fantasieën van verstandelijk beperkten helpt te realiseren. Eerder maakte hij voor Veronica en SBS6 programma’s zoals ‘Waar Is De Mol?’ en ‘Down Met Johnny’. In 2009 was hij genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Man.

Erland Galjaard, Programma Directeur RTL Nederland: “Johnny de Mol acteert in series, weet als tv-maker hele gevoelige zaken prachtig in beeld te brengen en stelt als interviewer zijn gasten dermate op hun gemak dat de kijker hen echt beter leert kennen. Hij is talentvol, veelzijdig en daarmee weer een aanwinst voor RTL 4.”

In ‘SynDROOM’ helpt Johnny mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen op weg om een droom of langgekoesterde wens uit te laten komen. Dit door ze een stap te laten zetten die ze anders nooit gezet zouden hebben. Hij helpt ze om gehoord, gezien of opgemerkt te worden. De wensen kunnen groot zijn of zelfs onmogelijk lijken, zoals een balletje trappen met de beste voetballer ter wereld, Lionel Messi. Maar Johnny helpt ze ook bij zaken waar ze dagelijks tegenaan lopen, zoals het vinden van een droombaan. Want hoe mooi een eenmalige verrassing ook is, ‘SynDROOM’ geeft mensen een herinnering voor altijd.
‘SynDROOM’ wordt geproduceerd door Talpa.

Persbericht RTL 4