Free Music Radio nonstop stream en het weer

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Balada van Gusttavo Lima is verkozen tot dé zomerhit van 2013. De zomerse knaller van de Braziliaanse zanger blijft populair: net als vorig jaar staat hij met stip op nummer één in de Zomerhit Top 101, die vrijdag 21 juni op Sky wordt uitgezonden.

De afgelopen weken hebben luisteraars van Sky Radio gestemd op hun favoriete zomerhits. Naast bekende zonnige hits als Let’s Get Loud van Jennifer Lopez en Kaoma’s Lambada brengen nieuwkomers als Blurred Lines van Robin Thicke ft. Pharrell en Sonnentanz van Klangkarussell de luisteraar op de eerste officiële zomerdag in zonnige sferen.

Grootste vakantie-ergernis
Naar aanleiding van de Zomerhit Top 101 deed Sky Radio onderzoek onder haar luisteraars wat de grootste ergernis op vakantie is. Als vakantiegangers zich aan één ding storen zijn het vervelende toeristen. Maar liefst 36% van alle vakantiegangers ergert zich wel eens aan zijn medereiziger. Verder vindt een kwart dat de felgekleurde Crocs dit jaar in de kast mogen blijven en 34% van de luisteraars wil geen man tegenkomen met witte sokken in sportschoenen of sandalen.

Er is ook een winnaar als we kijken naar het meest favoriete tijdverdrijf tijdens de reis naar de vakantiebestemming of het wachten op vliegvelden. Muziek wint het onder de respondenten met grote voorsprong van bijvoorbeeld lezen en internetten: bijna de helft (45%) vindt muziek luisteren dé beste manier om de tijd te doden.

 

Sky brengt je in ieder geval helemaal in de zomerse stemming  met de Zomerhit Top 101, vrijdag 21 juni tussen 09.00 en 17.00 uur. De volledige lijst is gratis te downloaden via Skyradio.nl.

Sky Radiio

Sky Radio is het nummer 1 non-stop muziekstation van Nederland. Met de beste hits voor op je werk en veel variatie. Met de 'No Repeat Workday' hoor je tussen 9 en 5 nooit twee keer dezelfde plaat. Sky Radio 101 FM is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, op diverse apps voor smartphones en tablets, Canal Digitaal en Digitenne. Kijk op Skyradio.nl voor meer informatie.

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group.

Persbericht  Sky Radio