Free Music Radio stream

 AllRadio.nl
 
 
 

 

 

 Deze Stream is powerd by:


 

Klik Hier voor de website  van Free Music Radio Nonstop

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

DE VERONICA INSIDE MANNEN

Komende vrijdag pakken de heren van VI de draad weer op.

Op hun eigen bekende wijze: scherp, verrassend, kritisch en vaak balancerend op het randje. Sportjournalist Valentijn Driessen, van Telegraaf, is deze eerste aflevering te gast. Samen blikken ze vooruit op de eerste ronde in de Eredivisie en bespreken alle transfers. Maar ook over zaken buiten het voetbal geven de mannen hun ongezouten mening. Veronica Inside is vanaf 10 augustus elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien, natuurlijk bij Veronica TV

 In maart van dit jaar kondigden Wilfred, Johan en René hun eigen transfer van RTL7 naar Veronica TV aan, waar zij een contract hebben getekend voor vier jaar. In de vertrouwde opstelling bespreken Wilfred, Johan, René en wisselende gasten (zoals Hans Kraay jr, Jan Boskamp, Bas Nijhuis en Herman Brusselmans) het komende seizoen alle ontwikkelingen op de (inter)nationale voetbalvelden.

 Veronica Inside wordt geproduceerd door Talpa en mede mogelijk gemaakt door Bavaria en TOTO. Ook benieuwd hoe de vakantie de Vi mannen was? Kijk hieronder naar interview.

TALPA TV/MEDIASITE.TV