Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De tijden van uren zwoegend en zwetend met je neus in de boeken en stress in het examenlokaal zijn voorbij! De eindexamens voor het VMBO, HAVO en VWO zijn achter de rug: tijd voor de zomervakantie. En MyRadio luidt de zomer officieel in met de aftrap van het Zomerhits Station. Relaxen maar.

Wat je ook gaat doen na de eindexamens: MyRadio brengt je in de zomerse sferen! Van Blurred Lines van Robin Thicke ft. Pharrell tot Michel Teló’s Ai Se Eu Te Pego en Club Tropicana van WHAM. Ook iedereen die nog geen vakantie heeft, maar wel in de zomerse sferen wil komen kan vanaf vandaag van de heetste zomerhits op MyRadio genieten.

Hoe onbetrouwbaar het Nederlandse zomerweer ook is, met Zomerhits heb je altijd de perfecte soundtrack voor je vakantie binnen bereik.

Ook het Zomerhits Station van MyRadio past zich natuurlijk aan jouw smaak aan door het liken en disliken van tracks in de playlist. Alléén nummers die jou in de zomerstemming brengen. MyRadio, radio die naar jou luistert.

MyRadio

MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis. MyRadio bevat meer dan twintig radiostations in elke muziekstijl. Stel zelf radiostations samen door twee of meer muziekstijlen te combineren en deel ze met vrienden via social media. Elke unieke mix is mogelijk.

Ga naar www.myradio.nl en beleef het zelf.

Persbericht My Radio