Medianieuws

24 Kitchen viert in oktober zijn 10 jarige bestaan

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 24Kitchen 10 jaar

Tijdens elke aflevering van De Grootste Kookclub van Nederland duiken twee 24Kitchen-chefs samen de keuken in om een feestelijk menu koken.

Via een groot scherm koken er ook een aantal gezinnen mee vanuit huis en zijn zij te zien via de stream. Er is altijd een bekende Nederlander die vanuit zijn of haar thuiskeuken meekookt. Tijdens het programma zie je de interactie tussen de gezinnen, de bekende Nederlander en de chefs. Er worden vragen beantwoord en tips gegeven. Iedereen kookt real-time mee en heel Nederland kan thuis meedoen, want het boodschappenlijstje komt op de website, zodat je de boodschappen in huis kunt halen. Of maak het jezelf nog makkelijker en bestel de box van Ekomenu met de ingrediënten. 

 Afleveringen De Grootste Kookclub van Nederland

 

1 oktober

Rudolph van Veen kookt in de studio met Irene Moors en ook Karsu sluit aan. Zij koken samen met verschillende mensen vanuit hun eigen keuken thuis. Ook schakelen we met John Williams en Stella Gommans, die ooit de opening van 24Kitchen presenteerden.

 

8 oktober

Hugo Kennis en Giovanni Caminita koken vanuit de studio en Caroline Tensen kookt vanuit haar eigen keuken mee, net als een aantal andere gezinnen.

 

15 oktober

Jet van Nieuwkerk en Mounir Toub koken vanuit de studio samen met een aantal huishoudens in Nederland en vanuit haar eigen keuken kookt ook Berget Lewis mee.

 

22 oktober

Roberta Pagnier en Danny Jansen koken vanuit de studio, Douwe Bob kookt vanuit zijn keuken mee, net als een paar huishoudens verspreid door Nederland.

 

29 oktober

In de studiokeuken staan Miljuschka Witzenhausen en Richard Groenendijk te koken, verschillende mensen thuis koken mee en we schakelen ook even naar 24Kitchen chef Estee Strooker, vanuit haar eigen restaurant dat dit jaar ook 10 jaar bestaat.

24 Kitchen/Mediasite.tv